fbpx

T’elevo al cim

Què és l’Experiència T’elevo al cim?

És un procés de Coaching que en comptes de fer-se en sessions repartides en el temps, es duen a terme al mateix dia, durant unes hores o tot el dia, ascendint al cim d’una muntanya. Tot el procés ascendint al cim d’una muntanya.

Tria la teva zona de T’elevo al cim:

 

Farem una sessió per skype on concretarem el dia i tot el que calgui pel Summit Top Coaching, tan de lo relacionat amb l’ascensió (tot el que cal portar i tenir en compte per el dia elegit i si el cim escollit és l’adequat per les condicions físiques de la persona) com en lo referent al procés personal de la persona.

Durant l’ascensió plantejarem el tema principal que ocupa al “client” i conversarem en format coaching, utilitzant preguntes poderoses, per a que la persona pugui arribar a dins seu, a aclarir la seva ment i els seus sentiments, i trobi recursos per encertar en l’objectiu i en els passos cap a l’objectiu. Si cal, farem algun exercici de programació Nuerolingüística durant l’ascens per canviar alguna creença limitant i per enfortir els recursos interns necessaris per assolir l’objectiu a la vida.

Quins beneficis en aporta?

  • Activitat d’alt impacte mental i emocional, poderosa per instal·lar canvis a nivell de creences i de despertar recursos.
  • Apartat de casa o de l’entorn habitual. Poder prendre distància del dia a dia i poder mirar des de la figura d’observador. Sortir del rol diari i poder prendre més consciència.
  • Natura: És casa nostre. Abans de viure en ciutats vivíem a la natura, és connectar amb la nostra essència, despertem sensacions profundes màgiques que ajudaran en el procés de coaching.
  • Aire pur. La proporció de ions negatius en l’aire és molt més elevada en la natura i en altitud que en les ciutats “contaminades”. Respirar aire pur significa alimentar millor les neurones i les cèl·lules del cos, ja que l’oxigen és l’aliment principal. Així que accedirem a un nou estat mental a través de enir les neurones oxigenades per l’aire pur… més capacitat de pensar i raonar profundament, d’observació i d’anàlisi, d’escolta d’un mateix i de capacitat de decidir empendre acció.
  • Activitat física. L’activitat física aeròbica moderada provoca que segreguem el que he sentit anomenar com: l’Hormona de la felicitat. L’activitat física ens proporcionar un major benestar mental, emocional i físic. Entrar en aquest estat és una de les claus d’èxit del Coaching a la muntanya ja que la persona entra en un estat de confiança i apoderament, de claredat mental i pau interna, de força física i capacitat d’acció.
  • Desconnexió de la vida diària, connexió amb un mateix. A la muntanya, com a l’univers desapareix el temps. El concepte de temps lineal que tenim en ment, en aquest entorn desapareix i ens acostem a percebre el temps de forma universal. El temps no existeix. Només existeix un moment que és ara, un ara etern. En entorns allunyats de l’home i de les seves màquines i els seus sorolls, es desperta en nosaltres aquest sensació de saviesa interna que ens diu que passat, present i futur ocorre ara, tot en aquest precís moment, el temps està parat. Som capaços d’immiscuir-nos en l’Ara més profundament que en els moments qüotidiants. Connectem amb la nostra essència, ja que en aquests espais no existeix res més que la nostra presència unida al Tot.
  • Valors: Ecologia, respecte, companyonia, acceptació, amor a la natura, amor a la vida, pau interna, benestar,…
  • Abundància. La bellesa és abundància. Els entorns naturals de muntanya són de bellesa extrema. Connectar amb l’abundància interna. Amb ala Pau interna. Ens desprenen dels judicis i prejudicis i connectem amb la nostra essència qui és abundant per naturalesa.
  • Imaginar és crear. En aquest entorns i amb els beneficis anteriorment mencionat augmentem la capacitat de desprendre’ns de tot el que creiem de nosaltres mateixos i de la vida i accedim a un estat intern on tot és torna possible.

A l’arribar al cim la person sentirà quin és el camí correcte i que ha de fer per arribar-hi. Ho sabrà per tot el diàleg mantingut, per les preguntes poderoses realitzades durant l’ascensió (ja que la qualitat de la nostra vida és directament proporcional a la qualitat de les preguntes que ens formulem) i per tots els beneficis esmentats que col·laboraran perquè això així sigui.

Demana’m més informació aquí

 més informació

VOLS ELEVAR LA TEVA VIDA AL SEGÜENT NIVELL? SÍ? DE VERITAT? Voler no és suficient… T’HI COMPROMETS?

Viu una Experiència Transformadora

PORTA LA TEVA VIDA AL NIVELL QUE DESITGES I MEREIXES

Adquireix el Pack T’elevo al cim

Prendràs una nova i transformadora perspectiva de la teva vida

Connectaràs amb el teu Poder Intern en un entorn màgic en la natura

Segregaràs les hormones de la Felicitat amb l’Activitat Física Aeròbica Moderada

Viuràs un Procés Poderós PositiuTransformador

Seràs Acompanyat i Guiat per un Coach Experimentat en generar canvis Positius en les Persones

Assoliràs un Cim – Assoliràs un Repte Intern

T´hauràs preparat per portar la teva vida a on realment desitges i mereixes

Hauràs despertat la teva millor versió

T’imagines portar la teva vida a un nivell més elevat?

T’HI COMPROMETS?

Experiència T’elevo al cim, al Pedraforca

Experiència T’elevo al cim: Coaching-Cim-Coneixement-Creixement-Éxit amb tot el Pack:

Uns dies abans: Comunicació telefònica o videoconferència per concretar tot.

Dia de T’elevo al Cim: DESPLAÇAMENT  fins al cim des de Berga o voltants

ESMORZAR prèviament decidit

HIDRATACIÓ

LLIBRE LIDERA’T de Salvador Companyó

LLIBRETA COACHING

GUIA AL CIM

SESSIÓ/PROCÉS PODERÓS COACHING

2 setmanes després: Comunicació telefònica o videoconferència per supervisar tot el treball personal

Quina quantitat estaries disposat a pagar per transformar Poderosament la teva Vida?

Observem objectivament el valor de T’elevo al Cim:

Concepte

Valor

100km desplaçament

30€

Esmorzar

10€

Llibre Lidera’t de Salvador Companyó

14,00€

Llibreta procés Coaching

7,50€

Guia (muntanya) al cim (aprox.)

195€

Sessió procés de Caoching 7 hores aprox (7horesX60€=420)

420€

2 mini sessions (2×20€=40)

60€

VALOR TOTAl T’elevo al Cim

735,50€

El valor total de T’elevo al Cim és de 635€

Al ser un proposta nova i pionera i amb la voluntat de donar-la a conèixer i d’ajudar al màxim número persones a transformar la seva Vida Poderosament, hem situat el seu preu en, MENYS de la MEITAT del valor real:

Tot per 357€ …

ESPECTACULAR, VERITAT?

DONCS NO S’ACABA AQUÍ…

ENCARA HI HA MÉS

ARA, UNA OPORTUNITAT ÚNICA i EXCEPCIONAL

ADQUIREIXA-LA ARA i…

SI ADQUIREIXES EXPERIÈNCIA T’elevo al Cim pel dia de la Mare (fins al 16 de maig):

277 €

adquireix-lo Ara per  AQUESTA PRIMAVERA  O PER QUAN LA CONCRETIS

Inscriu-te omplint el següent formulari:Salvador Companyó et respondrà enviant-te un qüestionari previ a l’Experiència T’elevo al cim i amb els passos a fer per adquirir-la definitivament.

Idiomes »