fbpx

COACHTEEN

COACHTEEN

馃専 Benvinguts a un Nou Viatge! 馃殌
Estem emocionats de presentar-vos Coachteen, una nova aventura cap al creixement personal, l’autoconeixement i l’empoderament. A trav茅s del nostre curs, et convidem a explorar el teu potencial, a superar els teus l铆mits i a transformar-te en la millor versi贸 de tu mateix.
Amb Coachteen, cada pas 茅s una nova descoberta, cada desafiament una oportunitat per cr茅ixer. 馃敐
S铆, 茅s possible ser una millor persona cada dia i nosaltres t’acompanyem en aquesta missi贸. 馃洡锔

  • Guillem Guirado, professor d’institut i un veritable entusiasta de l’aprenentatge permanent
  • Marina Serra estudiant de primer de batxillerat i aprenent d鈥檃questa meravellosa vida
  • Salvador Company贸, Coach i en col路laboraci贸 amb les persones perqu猫 puguin descobrir els seus talents, fixar-se objectius inspiradors i elevar la seva vida al seg眉ent nivell.

Coachteen, Desperta el teu potencial, transforma el teu futur

Introducci贸:

En un m贸n cada vegada m茅s complex i canviant, els adolescents es troben enfrontats a reptes 煤nics que afecten el seu creixement personal i el seu benestar. Recon猫ixer i navegar aquests reptes requereix una s猫rie d鈥檋abilitats i coneixements que sovint no es proporcionen en l鈥檈ducaci贸 tradicional. Aqu铆 茅s on entra la formaci贸 Coachteen.

Descripci贸 del curs:

La formaci贸 Coachteen 茅s un viatge de descobriment personal dissenyat espec铆ficament per adolescents. Aquest programa 煤nic busca oferir compet猫ncies vitals per al creixement personal, la gesti贸 emocional i la consci猫ncia social.

Unix-te a la transformaci贸:

Convidem a tots els adolescents que busquen comprendre millor qui s贸n, desenvolupar noves habilitats i viure una vida m茅s conscient i plena a unir-se en aquesta fant脿stica formaci贸. Junts, podem construir un futur m茅s brillant, personal i col路lectiu.

Modalitat del curs:

El curs 茅s totalment online i el pots fer lliurement quan vulguis, sense un termini fixe. 脡s recomanable fer-lo de manera constant, a poc a poc i bona lletra, sense grans pauses de dies per mantenir la continu茂tat i obtenir resultats progressius i significatius.

Beneficis del curs:

Aquest curs et permetr脿 entendre millor qui ets, aprofundint en els teus sentiments i comportaments per augmentar la teva seguretat personal. Aprendr脿s a mantenir la calma en situacions dif铆cils regulant les teves emocions i et motivar脿s a perseguir els teus somnis amb objectius clars i realistes. Millorar脿s les teves relacions comunicant-te de manera clara i respectuosa, evitant malentesos.

Veure els obstacles com a oportunitats de creixement et far脿 m茅s resilient i preparat per a futurs desafiaments. Tamb茅 aprendr脿s a ser m茅s organitzat i productiu gestionant el teu temps de manera efica莽, cuidant de tu mateix i prioritzant el teu benestar. Desenvolupar脿s l’habilitat de reflexionar sobre el teu creixement personal, adaptar-te millor als canvis i comprendre millor els altres fomentant l’empatia. Aix貌 et donar脿 la confian莽a necess脿ria per prendre decisions amb seguretat.

Contingut del curs:

El curs cobreix conceptes clau com els estats mentals, les creences, el dolor i el plaer, i la manera de decidir objectius. Aprendr脿s com funciona la ment, incloent-hi la distinci贸 entre el conscient i l’inconscient, la gesti贸 dels pensaments i les creences. La gesti贸 emocional 茅s un altre tema important, on es tracten les emocions b脿siques, els tipus d’estr猫s, els h脿bits saludables, la gratitud i l’autoexig猫ncia.

El programa tamb茅 se centra en l’autoconeixement, explorant el llegat familiar, la import脿ncia dels primers anys de vida, i la influ猫ncia de la cultura i la societat. Aprendr脿s a gestionar les relacions i a mantenir la salut emocional, f铆sica i mental. Es tracta l’addicci贸 a les pantalles i la identificaci贸 amb les xarxes socials, aix铆 com t猫cniques de productivitat, gesti贸 del temps i t猫cniques d’estudi.

Altres temes inclouen els nivells de consci猫ncia, l’educaci贸 financera, i l’orientaci贸 personal i acad猫mica, tots ells dissenyats per oferir una comprensi贸 completa i pr脿ctica del teu desenvolupament personal.

Comen莽a avui! Fes clic aqu铆 sota i comen莽a a ser la teva millor versi贸!

 

S铆, decideixo cr茅ixer i transformar-me amb COACHTEEN

 

Idiomes 禄