fbpx

SUPERPACK COACHING

TRANSFORMA LA TEVA VIDA AMB SALVADOR COMPANYÓ

SUPERPACK COACHING SUPERIOR

 

Des de fa anys em dedico a col·laborar amb les persones com tu per a que accediu a un nivell superior d’experiència, on les emocions positives predominin i on hi hagi claredat mental i emocional per despertar els recursos interns, crear un estat òptim i assolir les fites i reptes personals.

 

El Coaching és una eina d’autoconeixement i de creativitat per conduir la vida al nivell desitjat. Tots els aprenentatge propis d’aquests anys amb els millors coahs estatals i internacionals i l’experiència en les sessions individuals amb cada una de les persones que he treballat, les formacions donades i esdeveniments viscuts em proporcionen una visió àmplia i recursos més enllà del coaching per ajudar-te a crear la vida que vols i mereixes.

 

Aquí tens el link a un vídeo de Salvador Companyó per a que, si et cal, sàpigues més:

 

 

Si desitges una gran embranzida a la teva vida per a transformar-te poderosament amb qui desitges i mereixes ser, et facilito un procés de Coaching Superior amb les millors condicions. Atreveix-te a somiar en gran i, sobretot, a actuar!

 

La mitjana de sessions d’un procés de Coaching és de 9 sessions. Cada una de les sessions té un valor de 60€. El total acumulat d’un procés de coaching d’aquestes característiques és 540€

 

Si adquireixes el SuperPack Coaching Superior, tens les 9 sessions amb 9 mesos per dur-les a terme per 499€

 

Pots escollir entre format presencial a Puig-reig i Berga ó videoconferència, el que sigui més inspirador, fàcil i còmode per tu

 

Atreveix-te a transformar-te amb Salvador Companyó

El canvi és Ara Sí o Sí!

 

Passa a l’acció! D’aquí 9 mesos ho agrairàs!

Adquireix ara el SúperPack Coaching Superior

 

(aquí sota hi ha d’anar un formulari amb les dades i l’opció de fer el pagament)

En adquirir-lo rebràs un qüestionari previ a la 1a sessió per a que comencis a observar-te i a formular-te preguntes poderoses.

Idiomes »