fbpx

LIDERA’T en 21 DIES

CONEIX COM ACONSEGUIR LA VIDA QUE DESITGES EN UN TEMPS RÈCORD

Et sents desmotivat o desmotivada perquè t’has adonat que la vida que tens ara no et fa sentir satisfet/a i vols dissenyar-la al teu gust?

Tens objectius importants que t’agradaria aconseguir, però no saps per on començar, o els abandones a mitges?

Descobreix aquest mètode de transformació personal provat per centenars de persones, i adquireix els hàbits i aptituds d’un líder per assolir aquells objectius que t’aproparan a la teva felicitat de forma efectiva i pel camí més curt.

 

Vols aprendre a liderar la teva vida en un temps rècord i des de la comoditat de casa teva?

Iniciem la propera generació de liders del 1 al 21 de desembre de 2023.

Aprofita el descompte de llançament i estalvia 30 €.

Preu habitual 127 €

Sí, vull liderar la meva vida per 97 €

 

Converteix-te d’una vegada per totes en el veritable líder de la teva vida sense que res et pari.

 

Què aprendràs?

  • Sabràs identificar els teus patrons de pensament; Descobriràs com pots evolucionar ràpidament del l’estat de víctima cap a nous nivells d’intuició, autocontrol i creativitat
  • Aprendràs a reprogramar-te cap a l’èxit; Descobriràs la importancia que tenen els pensaments per transformar la teva realitat. Instal·laràs nous hàbits de pensament saludables a la teva vida.
  • T’acompanyarem amb una meditació diària i uns audios subliminals que aniran transforman les teves creences limitants en creences potenciadores.
  • T’ajudaré a descobrir com la teva intuïció et pot ajudar a prendre decisions que t’apropin a la teva felicitat de forma efectiva i pel camí més curt.
  • Aprendràs les claus d’una nutrició saludable perquè tinguis energía i vitalitat durant tot el dia.
  • Practicaràs diariament la meditació per tal de donar-te pau interna i focus als teus propòsits.
  • Coneixeràs els secrets de la llei d’atracció.
  • Sabràs dissenyar la vida que realment desitges: Descobriràs com equilibrar cada una de les àrees que conformen la teva vida ideal (salut, professió, vocació, amor, familia, economia, etc…) per a sentir-te satisfet/a

Per a quí és aquest curs?

  • Aquest curs és per a tu si​ vols accelerar el teu creixement personal amb només 15 minuts al dia, des de la seguretat i la comoditat de casa teva, al teu ritme, on i quan tu vulguis.
  • Aquest curs és per a tu si ​vols despertar la teva seguretat interna i convertir-te d’una vegada per totes en el veritable líder de la teva vida.

Requisits

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin millorar la seva vida, guanyar autoconfiança, aumentar autoestima, cuidar la seva salut o aprendre cóm aconseguir qualsevols objetiu.

L’únic que necessites és tenir curiositat per a descobrir com pots treure el millor de tu en cada moment, i ganes de voler convertir-te en la millor versió de tu mateix.

Ah! i un ordinador amb conexió a internet.

Idiomes »